News
HomeNews
 

Ambassade van India vertoont Yoga en Dans tijdens het Embassy Festival, Den Haag

Posted on : 30-08-2017 | Back | Print


Embassy of India

The Hague

Persbericht

29 augustus 2017

Ambassade van India vertoont Yoga en Dans tijdens het Embassy Festival, Den Haag

Er wordt een speciale kraam ingericht om informatie te geven over de komende activiteiten en plannen van de ambassade en over de ‘Overseas Citizens Card’ (OCI)

De ambassade van India neemt deel aan het Embassy Festival wat zal worden gehouden op 1 & 2 september 2017 aan het pittoreske Lange Voorhout te Den Haag.

De ambassade zal een kraam inrichten om het publiek te benaderen en te informeren over de verschillende plannen van de ambassade en de Indiase overheid. Studenten kunnen zich bij de kraam inschrijven bij de Indiase ambassade. Buitenlandse burgers die vanuit India zijn geëmigreerd of van wie de voorouders uit India zijn geëmigreerd komen in aammerking Overseas Citizens Card (OCI), met behulp waarvan ze een vergunning kunnen krijgen om in India te wonen en te werken en die ze een visum voor het leven voor India verschaft. Informatie over de OCI cards wordt verstrekt bij de kraam tijdens het Embassy festival.

Tijdens het evenement worden de Indiase keuken en cultuur en Yoga gepresenteerd.

De heer Amit Khanna, yogaleraar van het Gandhi Centre te Den Haag, cultureel centrum van de ambassade en mevrouw Shikha Khanna, professioneel yogaleraar uit zullen op zaterdag 2 september 2 vanaf 12.:30 uur yoga demonstreren. Diezelfde middag is er vanaf 16.10 uur een optreden van Chrada Sheoratan, een Bharatanatyam danseres. Bharatanatyam is één van de oudste en populairste vormen van klassieke dans, afkomstig uit de Indiase staat Tamil Nadu.

Het Embassy festival is een evenement dat het publiek te mogelijkheid biedt muziek, cultuur en voedsel van over de hele wereld te ontdekken. De landen worden vertegenwoordigd door hun ambassades en er worden programma’s gepresenteerd met verschillende muziekvormen, culinaire lekkernijen, theater, literatuur en kunst.

Toegang tot het Embassy Festival is gratis. Voor meer details raadpleeg http://embassyfestival.com/Go to Top | Back | Print

Latest News